enhuru
AGROKEMIA Sellye | ECOLOGY and CSR
3938
page-template-default,page,page-id-3938,

Felelősségvállalás

ecology1A vállalat vezetői és az alkalmazottai felelősséggel végzik a növényvédőszerek és egyéb vegyi anyagok gyártását. Tevékenységük során alapvető szempont a környezet védelme. A meglévő infrastruktúra korszerűsítése és a környezetbarát, korszerű technológiák ipari bevezetése következtében a gyártási folyamat környezetre gyakorolt negatív hatása minimális. A keletkezett hulladékok gyűjtése ,kezelése szelektív módon szervezett úton történik. Az ipari szennyvíz megfelelő kezelés után hagyja el a telep területét. A vállalat követi a gazdaságos  vízhasználat, illetve a takarékos energia felhasználás elveit.

 

Szociális felelősség

A társaság több mint fél évszázados történetében több generációnyi munkatárs fordult meg, de az Agrokémia Sellye büszke azokra a „veterán” kollégáira, akik a kezdettől nyugdíjba vonulásukig a cégnél dolgoztak.

Az Agrokémia Sellye különös figyelmet fordít a munkavállalók egészségére és biztonságára.

Vállalati politika

A vállalat legfontosabb feladatai közé tartozik, hogy csökkentse a negatív környezeti hatásokat, ezért a gyártási folyamat szigorúan a hatósági előírásoknak és a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően szerveződik. A beszállítók kiválasztásánál fontos szempont a megbízhatóság és a tapasztalat, amely garancia az ökológiailag is minőségi termékek gyártására. Az Agrokémia kiemelt figyelmet fordít nem csak a munkavállalók, hanem a környékbeli lakosok egészségvédelmére is.

Minőség és Környezeti Politika

 ecology2A vállalat alapvető működési elvei

button A munkaügyi jogszabályok, szabványok és követelmények betartása, biztonságos munkahely létrehozása,

a minőségirányítási rendszer működtetése.

button A dolgozók rendszeres munkavédelmi oktatása.

button Az egyéni kezdeményezések támogatása, képzési és oktatási lehetőségek biztosítása.